woodselect bg-engineering bg-sociaal bg-it

Landelijk adviesbureau voor technische projecten in de bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouw.

 

Sparringpartner voor strategische en operationele vraagstukken bij overheid, onderwijs en welzijn.

 

Specialist in IT oplossingen voor bedrijfsleven en overheid.

 
MVO

Partnership Stichting EducAIDed

Wij zijn partner van Stichting EducAIDed. Deze stichting is opgericht in 2007 en bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Zij ondersteunt onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden. In de praktijk betekent dit veelal de bouw van bijvoorbeeld schoollokalen en sanitaire voorzieningen, aanschaf van leermiddelen of het bekostigen van trainingen voor leerkrachten. Dit gebeurt met lokale partners, waardoor het ook een stimulerende werking heeft op de lokale economie.

Naast financiƫle steun helpen wij Stichting EducAIDed met het verhogen van hun naamsbekendheid. Dit doen wij door communicatie met onze klanten en sponsoring van diverse partijen - waaronder twee jeugdvoetbalelftallen met op hun shirts het EducAIDed-logo.

Start bouw basisschool voor 300 kinderen in Uganda

In januari 2017 is de bouw van een basisschool voor ruim 300 kinderen in Uganda gestart. Dit project wordt begeleid door Stichting EducAIDed en mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen WOODselect en Stichting Wilde Ganzen.Run4educAIDed 2017 te Groningen

Jaarlijks assisteren we bij de organisatie van de run4educAIDed, een sportieve run voor jong en oud. Dit jaar is de run op zondag 14 mei 2017. Voor meer informatie, zie ook de website:

link run4educAIDed 2017
Wil je meer weten over Stichting EducAIDed, kijk dan op www.educaided.org. Of wil je zelf iets betekenen voor deze stichting of een donatie doen, laat het ons weten. EducAIDed kan altijd donateurs gebruiken of mensen die op een andere manier willen helpen. Wij brengen je graag met de stichting in contact.

Slach om e'mar te Burgum

Naast de eigen run is WOODselect voor 2015 hoofdsponsor van de Slach om e'mar. Deze stichting steunt jaarlijks een goed doel en heeft zich dit jaar aan Stichting EducAIDed verbonden voor het project FOFCOD. Zij is gericht op het vergroten van de kwaliteit van onderwijs door het promoten van lezen en schrijven op basisscholen in Zuid-Soedan. De doelstelling is om 2000 kinderen in de geselecteerde 10 scholen gebruik te laten maken van passende leesmaterialen, scholing en leermogelijkheden. En nog eens 1500 kinderen te betrekken bij schoolactiviteiten.

Sponsoring voetbalteams

WOODselect sponsort twee voetbalteams, te weten ACV D1 en ACV C2. 
v1.2